logo

Adresa: Str. Scolii nr. 6A, Brasov Tel: 0741.173.344
0723.647.981
Fax: 0268.415.589

Parbrize, lunete...

Efectuam reparatii, schimbari si montaje pentru orice tip sau model de parbrize.

Read More

Comenzi si livrari

Efectuam comenzi si livrari de parbrize, geamuri laterale si lunete la preturi rezonabile.

Read More

Schimburi de ulei

Efectuam schimburi de ulei pentru orice tip de masina si a filtrelor aferente.

Read More

Gama de servicii

Parbrize, geamuri, laterale, lunete

Efectuam reparatii, montari sau schimbari de parbrize, geamuri laterale si lunete pentru orice tip de autoturisme, camioane si autocare

Reparatii prin asigurari - decontari directe
Efectuam reparatii cu cheltuielile suportate de o societate de asigurare, service-ul nostru lucreaza in parteneriat direct cu societatea, clientul fiind scutit de drumurile inutile intre asigurator, atelierul de reparatii si furnizorul de piese.

Reconditionari
Realizam reconditionari, resigilari si curatari de geamuri laterale tip termopan pentru autocare si microbuze.

Schimburi de ulei
Efectuam schimburi de ulei si filtre precum si de elemente consumabile.

Comenzi de parbrize, geamuri laterale, lunete

Efectuam comenzi de parbrize, geamuri laterale, lunete pentru orice tip de autoturisme, camioane, autoutilitare, microbuze si autocare din stoc sau de la producatori si deasemenea aducem geamuri la comanda pentru utilitare la preturi concurentiale!
NU ezitati sa ne contactati indiferent de modelul sau tipul de parbriz sau geam de care aveti nevoie si in cel mai scurt timp posibil noi il vom aduce!

Reparatii fisuri, ciobituri parbrize de orice tip

Parbrizul auto prezinta o mica fisura sau crapatura? Acest lucru nu inseamna neaparat ca necesita inlocuirea cu unul nou, insa el poate sa va puna viata in pericol !

Condusul masinii care are un pabriz afectat nu este benefic, deoarece vibratiile produse de drumurile proaste sau conditiile meteo nefavorabile pot duce la extinderea fisurii / crapaturii si la imposibilitatea realizarii unei reparatii a parbrizului auto. Aceste avarii, nereparate in timp util, duc intotdeauna la compromiterea totala a parbrizului si la inlocuirea acestuia. Scopul principal al repararii parbrizelor este refacerea integritatii stratului de sticla si oprirea definitiva a extinderii avariei. Daca nu va puteti prezenta imediat la un service de parbrize, atunci recomandam lipirea unei benzi adezive pe fisura pentru a opri patrunderea impuritatilor. Montajul de parbrize se asigura atat la sevice-ul nostru cat si la domiciliul clientului. Clientul poate pleca cu masina chiar la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru. Deasemenea daca aveti geamul lateral deteriorat, apelati la serviciile noastre profesioniste pentru siguranta masinii dumneavoastra. Aceste montaje necesita o atentie deosebita,demontam si montam tapiterii, fete de usi cu cea mai mare grija pentru a nu deteriora clemele de prindere a acestora