logo

Adresa: Str. Scolii nr. 6A, Brasov Tel: 0741.173.344
0723.647.981
Fax: 0268.415.589

Parbrize, lunete...

Efectuam reparatii, schimbari si montaje pentru orice tip sau model de parbrize.

Read More

Comenzi si livrari

Efectuam comenzi si livrari de parbrize, geamuri laterale si lunete la preturi rezonabile.

Read More

Schimburi de ulei

Efectuam schimburi de ulei pentru orice tip de masina si a filtrelor aferente.

Read More

Reparatii fisuri, ciobituri parbrize de orice tip

Parbrizul auto prezinta o mica fisura sau crapatura? Acest lucru nu inseamna neaparat ca necesita inlocuirea cu unul nou, insa el poate sa va puna viata in pericol !

Condusul masinii care are un pabriz afectat nu este benefic, deoarece vibratiile produse de drumurile proaste sau conditiile meteo nefavorabile pot duce la extinderea fisurii / crapaturii si la imposibilitatea realizarii unei reparatii a parbrizului auto. Aceste avarii, nereparate in timp util, duc intotdeauna la compromiterea totala a parbrizului si la inlocuirea acestuia. Scopul principal al repararii parbrizelor este refacerea integritatii stratului de sticla si oprirea definitiva a extinderii avariei. Daca nu va puteti prezenta imediat la un service de parbrize, atunci recomandam lipirea unei benzi adezive pe fisura pentru a opri patrunderea impuritatilor. Montajul de parbrize se asigura atat la sevice-ul nostru cat si la domiciliul clientului. Clientul poate pleca cu masina chiar la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru.
bidago car brasov


bidago car brasov


bidago car brasov


bidago car brasov
REPARATII SAU MONTAJ GEAMURI LATERALE
CULISANTE SAU BATANTE

Parbrizul nu este singurul element al masinii care va poate aduce probleme, geamurile laterale fiind si ele predispuse spre fisurare sau spargere. Daunele in cazul geamurilor laterale sunt la fel de frecvente ca si in cel al parbrizelor. Spre deosebire de acestea din urma, geamurile laterale nu pot fi reparate cu usurinta, astfel incat, de cele mai multe ori, necesita inlocuirea cu unele noi. Daca aveti geamul lateral deteriorat, apelati la serviciile noastre profesioniste pentru siguranta masinii dumneavoastra. Aceste montaje necesita o atentie deosebita,demontam si montam tapiterii, fete de usi cu cea mai mare grija pentru a nu deteriora clemele de prindere a acestora.

REPARATII LUNETE

Daca luneta autoturismului dumneavoastra este afectata, atunci echipa noastra va veni in ajutor, oferindu-va reparatii int-un timp scurt si cu costuri accesibile. Aproape la fel de importanta ca si parbrizul, luneta are nevoie de reparatii facute de specialisti in domeniu, pentru care calitatea si eficienta sunt prioritare. Fisurarea sau spargerea acesteia trebuie rezolvate in timp util, pentru a evita accidentele ce pot aparea din cauza vizibilitatii reduse pe care o prezinta o luneta deteriorata.

REPARATII PRIN ASIGURARI - DECONTARI DIRECTE

Ce inseamna decontarea directa? Practic, in cazul unei reparatii cu cheltuielile suportate de o societate de asigurare, service-ul nostru lucreaza in parteneriat direct cu societatea; astfel clientul va fi scutit de drumurile inutile intre asigurator, atelierul de reparatii si furnizorul de piese. In ultimii ani asiguratorii si service-urile auto au incercat sa gaseasca o modalitate de control a costurilor cu despagubirile pentru reparatiile auto. Solutia gasita a fost incheierea de parteneriate prin semnarea unor contracte care sa faciliteze si sa grabeasca procesul de reparatie al autoturismelor.

Acordarea Garantiei

Garantam calitatea produselor comercializate conform normelor impuse de producatorii de autovehicule, atestam legal ca lucrarile executate sunt de buna calitate si se acorda garantie de 18 luni de la data livrarii conform Legea nr. 449/12.11.2003, pentru parbrizele duplex la deformatiile optice si exfoliere si 3 luni pentru etanseitate la montaj pentru parbrize lipite sau montate pe cheder nou, in atelierul propriu, in conditii normale de exploatare, manipulare si transport.
Pentru inlocuirea parbrizului in perioada de garantie se vor prezenta urmatoarele documente:
 • Factura de achizitie;
 • Dovada montarii intr-un service specializat;
 • Memoriu justificativ al deficientei reclamate;

Nu se acorda garantie pentru montajele la care se utilizeaza cheder vechi, pentru probleme de caroserie si pentru produsele comercializate si montate in service neautorizat !

Pierderea Garantiei

 • Montaj necorespunzator executat de catre pesonal necalificat;
 • Fisuri datorate fenomenelor meteo extreme;
 • Fisuri aparute in urma socurilor (caroserii deformate, socuri mecanice sau termice);
 • Fisuri sau zgarieturi aparute pe durata transportului executat de cumparator;

  AVANTAJUL CLIENTILOR CARE APELEAZA LA NOI

  - De comun acord cu  asiguratorii au fost stabilite preturi convenabile pentru clientii lor prin negocierea cu service-ul auto a tarifelor cu manopera;
  - Este controlat costul si calitatea pieselor auto utilizate pentru repararea autovehiculelor in baza politelor de asigurare (prin selectarea furnizorilor de piese din randul celor mai importanti importatori de repere auto din Romania, inclusiv dealeri).
  - Este redusa la minimum implicarea clientului in procesul de reparatii, care se deruleaza in mod direct intre asigurator, service si furnizor de piese (inclusiv decontarea costurilor).
  - Contractele definesc termenii contractuali intre asigurator, furnizorii de piese si serviciul de reparatii auto, fiind prevazute clauze privind calitatea si garantia acordata atat pentru reperele inlocuite, cat si pentru reparatiile efectuate.